Puheenjohtajan palsta

Tervehdys jäsenille


Alkuun pieni esittely itsestäni eli täällä perus porilainen reilut 17,5 vuotta katsastusalalla toiminut perheenisä. Katsastustyössä olen mukana lähes kaikessa, mitä työnantajan toimenkuvaan kuuluu mukaan lukien hyväksytyn asiantuntijan palvelut ja liikennevalvonta. Liikenneturvallisuuden parissa toimin myös onnettomuustutkijalautakunnassa autojäsenenä Satakunnan alueella. Liikennetyön ulkopuolella aika kuluu lasten ratsastusharrastusten ja kengityspuuhien parissa.

Yhdistystoiminnassa aktivoiduin muutama vuosi sitten, jolloin vuosikokouksessa valittiin yhdistyksen hallitukseen ja tehtäväkuvaksi osui silloin taloudenhoitajan pesti. Kuluvan vuoden keväänä tehtävänkuva muuttui puheenjohtajaksi.


Naama nimen takana
Harrastamassa

Tänä vuonna yhdistys on järjestänyt pari jäsentapahtumaa, joista ensimmäinen suuntasi Riikaan huhtikuun lopulla. Riikassa ohjelmassa oli tutustuminen Riikan automuseoon ja Riikan Autonäyttely. Toinen tapahtuma suuntasi Premier Parkiin Porvooseen, jossa jäsenille järjestettiin ajokoulutustapahtuma. Kalustona Premier Parkissa oli eri merkkisiä sähköautoja, joita kukin pääsi vuorollaan testaamaan radalla. Päivän päätteeksi järjestettiin leikkimielinen kilpailu, joka vaati sekä tarkkuutta että nopeutta.

Syksy on jo pitkällä ja vaihtelevat kelit pimeyden kera tuovat muutoksia liikenteeseen. Muistetaan siis maltti matkassa ja nähdään tulevissa jäsentapahtumissa.


Turvallista loppuvuotta


Sami Koivisto

Puheenjohtaja MKM ry